top of page

RATES

Wij zijn erg flexibel met onze tarieven, vooral voor grotere projecten.
Ons doel is om met mooie producties neer te zetten.

STUDIO TIME:

Call for a Quote

Het is mogelijk om de studio te boeken per dagdeel of meer (inclusief technici). Til jouw productie naar een hoger niveau, doe belangrijke opnames in een akoestisch goede ruimte en/of doe je eind mix en master bij ons.

IMG_1295.jpg

MASTERING:

Call for a Quote

Nadat het mixen klaar is tillen wij bij doormiddel van mastering de nummers naar een professioneel niveau. 

Een belangrijk onderdeel van mastering is het aanleveren van bestanden voor fysieke release van een album of EP op vinyl, cd of muziekcassette of digitale release op streamingplatforms en YouTube.

Videoclip maken.jpeg

VIDEOCLIP:

Bel voor een prijsopgave

Wij werken samen met een aantal professionals die een te gekke videoclip kunnen maken voor je song. Is zeer betaalbaar en geeft een extra dimensie aan je productie.

IMG_3301.JPEG

MIXING:

Call for a Quote

Productie klaar, maar nog niet helemaal de sound die je zoekt, of je hebt in de repetitieruimte opnames gemaakt, maar krijgt er niet uit wat je voor oren had. Het SSR team mixt je nummers graag voor je. 

IMG_3304.JPEG

MUSIC PRODUCTION:

Call for a Quote

Wij kunnen je helpen met het schrijven van je volgende hit. Ook kunnen we een algehele productie voor je verzorgen. De aanwezigheid van analoge en digitale gear staat allemaal tot beschikking.

muziek opnemen

OPLEIDING:

Bel voor een prijsopgave

Wil je het studiovak leren, meer weten over het maken van producties of wil je samen met ons je eigen producties verder uitwerken ? Dat is allemaal mogelijk.

bottom of page